Loader

Faktury

zpět

Jak odeslat fakturu emailem

Autor Tomáš Halász
Tomáš Halász pro Faktury 6. leden 2017 0 komentářů

Kromě běžného stažení faktury v pdf souboru můžete využít i daleko komfortnější službu odeslání emailem přímo z aplikace. Klientovi do emailu příjde odkaz, na který klikne a stáhne si fakturu v PDF formátu.

Jak na to?

Nejprve otevřete fakturu pro editaci. Odeslání emailem je totiž dostupné jen z karty faktury. V kartě faktury najdete úplně dole tlačítko "email". Klikněte na něj a otevře se okno pro odeslání emailu.

 

V poli "odesílatel" se automaticky ukáže vaše emailová adresa a název vaší firmy (pokud tyto údaje máte vyplněny v nastavení parametrů). Do pole "příjemce" je doplněna adresa a název odběratele z knihy odběratelů. Do "příjemce" můžete dopsat více adres oddělených čárkou nebo středníkem.

Předmět a tělo emailu jsou automaticky vytvořeny podle šablony emailu pro faktury. Můžete je upravit a doplnit podle potřeby. Samotnou šablonu emailu si můžete upravit podle potřeby v "seznamy - ostatní - šablony emailů". 

 

 

 

Značky
faktury

Kategorie

Blog Blog(24) Faktury Faktury(3) Helpdesk a všeználek Helpdesk a všeználek(2) Obecné Obecné(3) Objednávky Objednávky(0) Sklad Sklad(1) Zakázky Zakázky(0)

Oblíbené články

12. květen 2021
Aktuální stav serveru
5. říjen 2020
Novinky, změny a opravy
25. březen 2020
Novinky, změny a opravy
24. únor 2020
Novinky, změny a opravy

Oblíbené značky

Blog jen tak Blog jen tak faktury faktury Návody Návody Popis funkcí Popis funkcí

Poslední komentáře

10. září 2019